Zvaničnici EU podržali rušenje Vučića TESTERAMA, a sad traže da policija u Americi žestoko reaguje! VIDEO

0 6,701

Dvostruki aršini važe za proteste u Srbiji, gde, zahvaljujući uzdržanoj reakciji države, nikome nije falila dlaka s glave, i u Americi, gde su već četiri osobe ubijene

 

Zvaničnici Evropske unije još jednom su pokazali veliko licemerje i dvostruke aršine kada je reč o političkim previranjima u Srbiji i u ostatku sveta, ovaj put u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tako je Tanja Fajon podržala ubistvo žene u Kapitolu. Nije osudila! Kaže da je to lekcija za sve što ne znaju šta je demokratija.

Policija je  pucala na Trampovog pristalicu unutar zgrade Kapitola. Ovo je mučan zločin koji bi kao takav trebao biti procesuiran.

Naime, letos su podržali nasilne proteste protiv srpskih vlasti, predvođene i organizovane od strane lidera opozicije Dragana Đilasa i Boška Obradovića, kada su huligani danima razbijali Skupštinu Srbije i motornim testerama udarali na državu i rušili predsednika Aleksandra Vučića.

Juče i danas, međutim, isti ti ljudi su se zgražavali nad protestom pristalica Donalda Trampa i tražili da policija u Americi žestoko reaguje.

“Napad na Kapitol je napad na demokratiju. Prizori iz Vašingtona su šokantni. Rezultate glasanja treba poštovati”, napisala je Tanja Fajon, koja je letos imala sasvim drugačiju poruku kada je reč o Srbiji:

printscreen objektiv

Sličnu poruku tada je uputila i Maja Kocijančič, koja je ustanovila da se u Srbiji dešavaju “mirni i legitimni protesti”:

printscreen objektiv

Uprkos nezabeleženom nasilju, srpska policija tada je reagovala više nego uzdržano, pa nijedna osoba na sreću nije stradala, dok su tokom protesta u Americi do sada ubijene četiri osobe.Komentari

komentara

Foto TwitterPrintscreen/@dancohen3000
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.