ZORANA MIHAJLOVIĆ: DIVLJAŠTVO BOŠKA OBRADOVIĆA NIJE BUDUĆNOST; NEGO PROŠLOST SRBIJE

0 432

 

 Potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, gostujući na TV Hepi , rekla je da nasilju nije mesto u političkom životu, kao što je neprihvatljivo i u porodičnim i partnerskim odnosima.

 

 

“Građani Srbije nisu ni ludi ni glupi i dobro vide šta ko radi, znaju da je mnogo teže raditi, napraviti plan i držati se tog plana, kao i to da je Srbija u epidemiji reagovala bolje nego mnoge bogatije i razvijenije zemlje. I zato Obradovićevo divljaštvo nije budućnost, nego prošlost Srbije, kao i nasilje radikala”, navela je Mihajlovićeva.

„Divljaštvo Boška Obradovića nije budućnost, nego prošlost Srbije, isto kao i nasilje Šešelja i njegovih @srs_zvanicni .Ono što radi Obradović jeste nasilje i to nije nikakav vid političke borbe. Po svemu što radi i govori, jasno je da bi on unazadio Srbiju. Građani nisu ni ludi ni glupi, dobro vide šta kao radi. Znaju da je država u epidemiji #covid19 reagovala na pravi način, da smo uspeli da sačuvamo zdravlje građana i državu, čak bolje nego mnoge bogatije i razvijenije zemlje.”-napisala je na svom Instagram profilu, prof. dr Zorana Mihajlović.

 Komentari

komentara

Foto Tanjug Dragan Kujundžić/Bk
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.