ŽIVOT NE SME DA STANE! Vesić sa privrednicima: Beograd mora da nastavi da živi i radi!

0

Upravo sam završio sastanak sa predstavnicima beogradske privrede. Razgovarali smo o radu kompanija koje posluju u sektoru usluga. To su kompanije koje su vlasnici tržnih centara, trgovinskih lanaca, hotela i ugostitelji. Ove kompanije zapošljavaju preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

– Potpuno razumemo složenost epidemiološke situacije u Beogradu kao i da je najvažniji interes da se očuva zdravlje stanovništva. Upoznao sam ih sa merama koje su ovih dana donosili Pariz, Frankfurt, Berlin, Madrid, Njujork i Moskva. Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere kako bi se zaštitilo zdravlje i zaposlenih, i kupaca – rekao je Vesić i dodao:

– Naš zajednički stav je da ŽIVOT NE SME DA STANE i da BEOGRAD mora da nastavi da živi i radi! Moramo da naučimo da živimo sa epidemijom virusa Kovid – 19, ali i da radimo. Sa tim stavom odlazim danas na sednicu Kriznog štaba.

Foto Beograd.rs
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.