ZBOG ODGOVORNOG RADA PREDSEDNIKA GRADSKE OPŠTINE ČUKARICA, SRĐANA KOLARIĆA REZULTATI RADA NE IZOSTAJU

0 545

Od dolaska Srđana Kolarića na čelu predsednika Gradske opštine Čukarica, nižu se mnogobrojni rezultati rada, a  briga o svim građanima opštine Čukarica je na prvom mestu.

 

Foto:”novosti.rs”

Pored kulturnih manifestacija za mlade i starije građane, otvoranje  Dnevnog centara i kluba za starija lica “Olga Ćulic” u Železniku, organizovanja tradicionalnog 28. Sajma izvođača kolekcionara, obeležavanja jubileja šest decenija od osnivanja Saveza izvođača opštine Čukarica, otvaranja izložbe koja ilustruje bogatu istoriju, rad i aktivnosti čukaričkih izvođača i drugih kulturnih dogašaja, Gradska opština Čukaraca održala je i obuku  u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje -”Put do uspešnog preduzetnišva” , podizanje krsta na kupolu Hrama Sabora Svetog Jovana Krstitelja u naselju Rupčine i druge edukativne i kulturne događaje u interesu građana.

Gradska opština Čukarica je na čelu sa predsednikom te opštine Srđanom Kolarićem radila i na rešavanju problema neuslovnih vodovodnih mreža, izgradnji ulice koja povezuje Šavničku i ulicu Ace Joksimovića u Žarkovu, rekunstrukciji ulice Lazara Kujundžića- saobraćajnice koja predstavlja jedini alternativni prolaz od Ade Ciganlije ka Banovom brdu i drugim izvođačkim radovima.

Ekipe JKP “Beograd put” trenutno izvode radove na izgradnji odvojka Doljanske ulice u naselju Sremčica. Put, koji prethodno nije ima nikakvu podlogu, a biće izgrađen u dužini od 160 metara. U toku je iskop i priprema kolovozne konstrukcije, a po nasipanju kamena, pristupiće se asfaltiranju pomenute ulice.  Vrednost radova je oko 2,5 miliona dinara. – napiso je predsednik Gradske opštine Čukarica, Srđan Kolarić na svom Instagram profilu.

 

U cilju zaštite životne sredine, veće efikasnosti i povećanja brzine i kvaliteta usluga odnošenja otpada sa čukaričkih ulica, predsednik Gradske opštine Čukarica, Srđan Kolarić dao je svoj doprinos i u rešavanju ovog problema.  U saradnji sa  JKP “Gradska čistoća”, Gradska opština Čukarica je za potrebe usluga koje ovo preduzeće pruža građanima na opštini Čukarica  nabavila četiri kamiona namenjenih odnošenju otpada na ovoj opštini.

 

 

 

 Komentari

komentara

Foto Srđan Kolarić novosti.rs
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.