Završeno asfaltiranje pijace „Skadarlija“

Danas se završavaju radovi na poslednjoj fazi asfaltiranja dela platoa pijace „Skadarlija“.

U ponedeljak će na tom delu pijace početi postavljanje repariranih tezgi, kako bi se obezbedili bolji uslovi prodaje za zakupce i ugodnija kupovina za potrošače. Uslediće reorganizacija i ovog dela pijačnog platoa, koja podrazumeva novi raspored i šire prolaze između tezgi.

Tokom radova na asfaltiranju pijačnog platoa, pijaca je sve vreme radila kako bi se omogućilo prodavcima da nastave sa radom, a kupcima da se snabdevaju svežim namirnicama za članove svog domaćinstva. I pored izuzetno loših vremenskih prilika, sve faze asfaltiranja pijace završene su u predviđenom roku, kako su Gradske pijace i obećale prilikom otpočinjanja radova.

asfaltiranje_treca_faza_003

Gradske pijace Foto: Promo
Nakon više od 50 godina neulaganja, pijaca „Skadarlija“ će dobiti izgled kakav zaslužuje jedna od najstarijih i najposećenijih pijaca u Beogradu. Tokom jeseni, na pijačni plato biće dopremljene nove tezge, koje će obezbediti veći prostor za izlaganje i skladištenje proizvoda, bolju izolaciju tezgi kao i natkrivenost, koja će omogućiti zaštitu kupaca, prodavaca i proizvoda od nepovoljnih vremenskih uslova.

JKP „Gradske pijace“ se zahvaljuju sugrađanima na ukazanom strpljenju prilikom izvođenja radova i obećava da će nastaviti da radi na unapređenju uslova kupovine i prodaje, kako bi beogradske pijace postale moderni centri trgovine hranom.

SD

Komentari su zatvoreni.