ZALAGANJA PREDSEDNIKA GO STARI GRAD RADOSLAVA MARJANOVIĆA SVAKOG DANA SVE VIDLJIVIJA

0

 

Pored povratka boksa u sportski život Srbije u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, Grada Beograda i sponzora kompanije MTS, uz podršku Gradske opštine Stari grad, organizovanja koncerata „OPERA U VAŠEM KRAJU“, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović  nastavlja sa aktivnostima kako bi GO Stari grad bila na mestu na kom zaslužuje i zasijala punim sjajem. Da poštovanje prema građanima ne izostaje govore i svakodnevni sastanci Radoslava Marjanovića.

 

Foto: “starigrad.org.rs”

 

Predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović, održao je  sastanak sa direktorima sedam osnovnih i dvanaest srednjih starogradskih škola, kojem su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dušan Kićović i načelnik Školske uprave Beograda Dragan Filipović gde je  bilo reči o prioritetima buduće saradnje Gradske opštine sa osnovnim i srednjim školama koje se nalaze na njenoj teritoriji.

„Opština Stari grad kao lokalna samouprava želi da uspostavi čvrstu saradnju sa obrazovnim institucijama. Iako nema nadležnosti u oblasti prosvete, opština želi da bude partner i most ka gradskim i republičkim instutucijama kada su u pitanju problemi sa kojima se suočavaju sve škole. Ideja je da sledeće godine, a i svake naredne, kroz programsko i kavlitetno kreiranje budžeta finansiramo važne projekte. Pošto budžet opštine nije veliki, za početak ćemo definisati urgentne probleme i rešavati ih u najskorijem roku“, istakao je na sastanku sa direktorima škola predsedik optšine Radoslav Marjanović. On je rekao da će opština Stari grad pružiti svaki vid podrške za projekte koji mogu učestvovati na republičkim i gradskim konkursima, ali i na konkursima kod fondova Evropske unije.-starigrad.org.rs

 

Foto: “starigrad.org.rs”

“Opština Stari grad intenzivno priprema nove programe namenjene najmlađim stanovnicima naše opštine. Zbog toga su potpisani sporazumi o saradnji sa Beogradskom asocijacijom za školski sport, Fakultetom za sport, Savezom za predškolski sport i fizičko vaspitanje Srbije , Sportskim savezom Beograda kao i PD “25.maj – Milan Gale Muškatirović”. Cilj je jasan što veći broj dece, u sistemu predškolskog i školskog sporta,koja usvajaju zdrave stilove života, razvijaju pobednički mentalitet i vrednosti fer pleja.”- objavio je predsednik opštine Stari grad, Radoslav Marjanović na svom Instagram profile.

 

Foto "starigrad.org.rs" "starigrad.org.rs" "starigrad.org.rs"
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.