Yandex.Taxi kreirao račune za porodice i firme!

0

U aplikaciji Yandex.taxi sada možete da kreirate račun za firmu i za porodicu. Prvi omogućava plaćanje vožnji zaposlenima, a drugi članovima porodice i prijateljima.

 

Yandex Taxi
Foto: Nikola Tomić

 

Na biznis račun možete da dodate do 20 osoba i da ubacite podatke sa svoje ili firmine kartice. Da biste to uradili potrebno je da u aplikaciji Yandex.Taxi kliknete na opciju Business account, upišete ime kompanije, dodate zaposlene koji su vam upisani u imenik i izaberete opciju plaćanja karticom.

Nakon toga, dobićete mogućnost da svoje i taxi vožnje svojih zaposlenih plaćate preko korporativnog računa.

Ova mogućnost dostupna je samo osobi koja je kreirala račun, tako da ne postoji mogućnost da neko iz vaše grupe koristi vašu karticu, te su tako zloupotrebe i neovlašćeno korišcenje nemogući.

“Nije prvi put da pružamo korporativne usluge u mnogim zemljama. Više od 25.000 organizacija koristi poslovni nalog za plaćanje taxi usluga svojih zaposlenih. sada nudimo novu mogućnost za firme koje se uloguju direktno u aplikaciju. Ovo je idealno rešenje za preduzetnike i mala preduzeća”, rekao je Jevgenij Sinelnikov, direktor sektora za prodaju usluga koje Yandex.Taxi nudi pravnim licima.

Yandex

Foto: Yandex

Na porodičnom računu možete povezati najviše tri osobe. Da biste aktivirali ovu opciju, morate da kliknete na “Family account” i da iz imenika izaberete tri osobe koje želite u ovoj grupi. Potom odaberite način plaćanja i dodajte broj kartice kojom želite da plaćate vožnje. Ukoliko ste ranije već ubacili drugu karticu kao metod plaćanja, potrebno je da te podatke sada izmenite u opciji “Family account”, odnosno Porodični račun.

 

Ako želite da odabranu osobu uklonite iz grupe, to možete učiniti veoma jednostavno, klikom na desni prozor u aplikaciji.

Ove nove, napredne funkcije dostupne su u najnovijoj, ažuriranoj verziji aplikacije Yandex.Taxi

(Telegraf.rs)

Foto Pixabay
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.