Woodball House

0

Woodball house je sportsko rekreativni centar koji ima sportski tereni za odbojku, fudbal, košarku i tenis.Klub ima svu prateću opremu kao što su:mali golovi, lopte, markeri. Pored toga Woodball house organizuje i proslave rođendana.

 

ŠKOLA FUDBALA 

Škola fudbala WOODBALL HOUSE trenira da decom uzrasta od 4 do 12 godina. Cilj rada škole je da se zadovolje osnovne biološke, psihološke i sociološke potrebe dece za pokretom i druženjem kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Prednosti škole fudbala:

Velika prednost škole fudbala WOODBALL HOUSE u odnosu na sve ostale je njena lokacija u srcu Košutnjaka, koji važi za jedan od najlepših, najčistijih i najzdravijih delova grada o čemu svedoči i činjenica da je ovaj deo grada u celini jedan veliki sportski centar Beograda.

Istoimeni sportski centar WOODBALL HOUSE koji je i osnivač škole fudbala važi za jedan od najsavremenijih ovog tipa u kome se svi njegovi korisnici osećaju kao pravi sportisti kojima je omogućeno vežbanje na najvišem nivou.

CAFFE CLUB 

Klub “WOODBALL HOUSE” je smešten na trim stazi i idealno je mesto za sport i rekreaciju. Uživajte u prirodi i čistom vazduhu. Klub poseduje i caffe sa velikom atraktivnom baštom.

TERENI

Svi tereni imaju dodatnu opremu lopte,markere i male golove. Klub ima četiri velike svlačionice i tuševe u svakoj sa podnim grejanjem. Fudbalski tereni su sa vestačkom travom izuzetnog kvaliteta.

 

BALON

Dimenzije ovog terena u 40m x 20m,imaju i martinele.

 

TEREN TRAVA – SPOLJAŠNJI

Na betonskom terenu može da se igra više sportova, košarka,tenis, odbojka i fudbal.

 

TEREN BETON – SPOLJAŠNJI

Na betonskom terenu može da se igra više sportova, košarka,tenis, odbojka i fudbal.

 

PROSLAVA ROĐENDANA

Za proslave rođendana naši tereni su zaista sjana ponuda.

Deci su dosadile igraonice i jednoličan program, tako da je proslava rođendana na terenima nešto novo i zanimljivo. Bez obzira da li želite da proslavite rođendan u zatvorenomn (balon) ili na spoljnim terenima  Woodball house će vam izaći u susret.

  • U cenu je uključen:
  • prostor ( tereni i kafić ), osoblje – konobari i šanker za roditelje, serviranje i posluživanje hrane ( vi donosite ) i torte ( vi donosite ), kompletan pribor za jelo je naša briga ( kartonski tanjirici i plasticne viljuske i nozici ), a piće je isključivo iz našeg kafića i posebno se naplaćuje.
  • Termini i trajanje rođendana nisu striktno fiksirani mada postoje predlozi o njihovom trajanju u cenovniku.
  • Ako želite nešto duži rodendan onda se dogovaramo prilikom rezervisanja prostora.

 

                                           Čekamo vas!

 

Kontakt info:

Kneza Višeslava 72 – Beograd – Košutnjak, Filmski Grad
TEL: 011 3571700065 2299790

http://www.woodballhouse.com/

Vaša email adresa neće biti objavljena.