VUČIĆ JE POD VELIKIM PRITISKOM! Vulin: Ne očekujem mesto u novoj vladi, ne moram nikada više da se bavim politikom!

0 5,767

Predsednik Aleksanadar Vučić je pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera u formiranju nove vlade, kaže predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodaje da stranka koju on vodi ne traži ni jedno ministarsko mesto i da on ne očekuje da bude u novoj vladi.

 

Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi, spoljno politički prioriteti”, rekao je Vulin za TV Pink.

 

On je naglasio da se zahvaljujući poverenju Vučića “borio za KiM, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane”.

Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom”, rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

Vulin je naveo da narod očekuje promenu te da, što se njega tiče, promene mogu da počnu od njega.

“Ne vršim pritisak na predsednika Vučića. Da budemo pošteni, nisam ja dobio izbore već Vučić. Onaj ko je dobio izbore ima pravo da odlučuje ko će da bude tu, kako će nova vlada da izgleda”, rekao je on.

 

Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće deo vladajuće koalicije i uvek će glasati za sve predloge predsednika Vučića.Komentari

komentara

Foto Printscreen/Pink
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.