VLADIMIR ORLIĆ: Žuti kartel se uznemirio nakon hapšenja Belivukovog klana!

Nervozu prerasla u otvorenu paniku!

0 5,612

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, kaže da je u opoziciji zavladala panika nakon hapšenja Veljka Belivuka, vođe kriminalnog klana.

– Uznemirili su se nakon hapšenja Belivukovog klana svi u redovima tajkuna i lopova iz bivšeg režima, kao nikada ranije. Nervozu koja je prerasla u otvorenu paniku tamo više niko i ne krije, od Dragana Đilasa, preko Marinike Tepić i Miroslava Aleksića, sve do tajkunske dežurne batine Boška Obradovića, koji bednim pokušajima žutog kartela da se opravdaju krvoločni kriminalci i sva odgovornost prebaci na državu koja je baš te kriminalce poslala iza rešetaka, dodaje i novi red hajke, uvreda, kleveta i gluposti iz kategorije „Boško smislio“ na račun porodice Vučić – izjavio je Orlić i dodao:

– Ima šta Boško Obradović, skaredni fašista prema rečima istaknutih predstavnika bivšeg režima, prljavi ljotićevac po sopstvenim uzorima i najobičniji lopov po svedočenju svojih najbližih saradnika, itekako šta da kaže na temu saradnje političara sa kriminalcima, dilerima, huliganima i razbojnicima. Ima, ali samo ako govori iz sopstvenog iskustva. O sebi, svojim saradnicima i svojim gazdama. Samo tako.

Boško Obradović, Marinka Tepić
FOTO: BETA/ MILAN OBRADOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Orlić naglašava da je upravo taj Boško Obradović, tada za račun propalog tajkunskog „saveza“ i tada u ulozi Đilasovog poverenika za Narodnu skupštinu, organizovao linč – “rulju sastavljenu od najobičnijih kriminalaca, koja je pretukla narodnog poslanika Rističevića na ulazu u Skupštinu”.

– Tada se Obradović našao u društvu kakvo mu i priliči: običnih huligana i razbojnika, među kojima je bilo lice sa više od jedne decenije „staža“ na robiji zbog dilovanja droge, drugo već osuđivano za razbojništvo, kao i više njih osuđenih za nasilničko ponašanje. To je ta sprega kriminala i „politike“ bivšeg režima, na živom primeru tajkunskih dežurnih batinaša i fašista. Po ugledu na gazdu Đilasa, koji je svako malo u društvu drugog dilera, okorelog kriminalca ili člana zemunskog klana. Po uzoru na Mariniku Tepić, kojoj su optuženi dileri droge nerazdvojni pratioci godinama.

 

Baš tako, ni za jotu bolji od ostalih iz tog klana, sebi je mesto odredio i Boško Obradović. Pa da se zna: kada takvi uzimaju u svoja prljava usta Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, to je zato što se nalaze na suprotnim stranama. Dok je na jednoj strani hrabra, poštena i pristojna Srbija, koja kriminalce šalje gde im je mesto, čuva svu decu ove zemlje i danas snažno stoji uz Aleksandra Vučića – na drugoj strani su tajkuni i lopovi, kriminalni bivši režim u odbrani običnih krvoloka, večito željan vlasti i para, uvek spreman da gazi preko tuđih života. Pa svako neka sebi bira mesto – naglasio je funkcioner SNS.

Kurir.rsKomentari

komentara

Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.