Vladimir Đukanović ODUVAO ALEKSIĆA: Šta se desilo sa biljkama iz Jovanjice? Ko se tu omastio, ima li tebe u toj priči?! /Foto/

0

Advokat Vladimir Đukanović oglasio se povodom najnovije izjave opozicionog lidera Miroslava Aleksića, potpredsednika Narodne stranke, o gostovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji “Ćirilica” na TV Happy

 

Aleksić je bez imalo srama optužio predsednika države da je u pomenutoj emisiji izneo laži o njemu i pozvao ga na TV duel.

“U naletu besa i straha ovaj duboko nesrećni Aleksandar Vučić izgovori da sam secikesa, mafijaš, kupio diplomu, Jovanjica ne postoji… Pošto sipa laži brzinom munje, i glumi hrabrišu kod Marića, ajde neka to ponovi u duelu na TV. Bolje je to nego da se jurimo po sudovima! Ili je kukavica”, napisao je Aleksić na Tviteru, a Đukanović je za njega imao brutalan odgovor:

printscreen

Tvit Miroslava Aleksića

“Nesrećni Miki Aleksić, hrabri se i misli da će oni koji su ga upregli da laže uskoro na vlast pa će njega da postave za neki faktor. Mučenik, upleo se kao pile u kučine, jer tako ograničenog su ga navukli kojekakvi tipovi iz policije da im bude PR u kriminalu.

Nego Miki, kaži ti nama šta se dogodilo sa biljkama iz Jovanjice posle upada policije? Ko se Miki tu omastio i ima li tebe u toj priči?

Nema Miki za tebe duela, već pred sud da dođeš, najpre kao svedok, a nadam se i kao okrivljeni”, napisao je Đukanović.

printscreen

I poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić je na svom Tviter profilu uništila Aleksića:

“Mišu po vokaciji, hrabar si samo na Tviteru! A po sudovima ne smeš ni na hodniku pored Andreja Vučića da prođeš! Nego, bolje narodu reci kako si svom dobrom prijatelju namestio gasifikaciju Trstenika dok si bio predsednik opštine i tako stotine miliona stavio u svoj džep”, napisala je Božić.

printscreen

Tvit Sandre Božić
Foto printscreen
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.