Vladimir Ðukanović objasnio u Skupštini koja strategija je najbolja u borbi protiv korone!

UKINITE MERE, IZVINJAVAM SE KRIZNOM ŠTABU!

0 6,736

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović izjavio je da je protiv zatvaranja zemlje zbog korona virusa, jer Srbija, kako kaže, više ne može da dozvoli da se urušava ekonomija.

 

Mi ne možemo više da zatvaramo zemlju. Ne znam da li znate, ali (Boris) Džonson je odlučio da nema zatvaranja posebno za božićne praznike, zato što ekonomija mora da radi. I ti lekari moraju da prime platu, a platu će primiti ako se napuni budžet – rekao je Ðukanović na sednici Skupštine Srbije.

On se izvinio, jer je prethodnih dana bio oštar prema Kriznom štabu, međutim, kako kaže, ispalo je da je ipak u pravu, jer su, primećuje, i sami “priznali da nema drugog leka osim vakcina i da mere nisu bile baš tako uspešne”.

– Što znači da je jedina mera treba da bude pustite normalno da radi sve, a pooštrite kontrolu koja se tiče maski i distance – ocenio je Ðukanović.

On je dodao da korona virus postoji i da nije antivakser, kako su mu, kaže, spočitavali, ali nije siguran da će ona doći brzo u meri koja je potrebna.

Procene su da će u SAD do kraja 2021. godine da se vakciniše 25 odsto stanovništva, a u Velikoj Britaniji 50 odsto, i naravno, kaže, da će vakcine prvo imati najjače sile i to jeste surovo, ali je istina.Komentari

komentara

Foto printscreen RTS2
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.