VESIĆ: Počela izgradnja zida od buke kod Hitne pomoći

1,650
Započela je izgradnja zaštitnog zida od buke, dužine 365 metara, na auto-putu na deonici kod Hitne pomoći, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić

– To je treći zaštitni zid koji se ove godine postavlja na teritoriji Beograda. Urađeni su zidovi kod KBC ”Bežanijska kosa”, dužine 635 metara i na deonici kod Vrčina, koji se sastoji od pet pregrada, ukupne dužine 2.638 metara – rekao je Vesić, saopštava Gradska uprava.

 

Ističući da izgradnju zaštitnih zidova finansira JP “Putevi Srbije”, Vesić je zahvalio tom preduzeću što je prihvatilo predlog Grada Beograda da se na teritoriji glavnog grada izgrade zidovi koji će građane zaštititi od buke.

goran vesic

Srbija Danas

– Odlučni smo da zaštitimo naše građane od buke. Razgovaramo sa ”Putevima Srbije” da se ovakvi zaštitni zidovi podignu na deonicama auto-puta kroz Novi Beograd –  poručio je Vesić, podsetivši da Beograd do ove godine nije imao nijedan metar zaštitnog zida.

Prema njegovim rečima, ove godine izgrađeno je 3.638 metara i rešeni su problemi sa bukom za pojedine građane i bolnice koje se nalaze pored auto-puta, a posebno je istakao da će se sa izgradnjom zaštitnih zidova u Beogradu nastaviti i naredne godine.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.