Vesić: Od 20. avgusta prijava za refundiranje novca za kupljene udžbenike za prvi i drugi razred!

0

Zamenik gradonačelanika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će u petak, 20. avgusta, početi prijavljivanje za refundiranje novca za udžbenike koji su kupili roditelji za učenike prvog i drugog razreda, i da će trajati do 30. septembra

 

Vesić je za TV Prva rekao da Grad za četiri udžbenika u prvom i drugom razredu – za srpski jezik, matematiku, svet oko nas i izabrani strani jezik refundira roditeljima vrednost tih udžbenika koje su kupili preko škole ili direktno.

Objasnio je da roditelji u školi treba da uzmu potvrdu da je dete upisano u prvi ili drugi razred, sa napomenom od kog izdavača je škola izabrala udžbenike, i da to pošalju Fondaciji za mlade talente Beograda.

printscreen TV Prva

Prijavu je moguće poslati i onlajn, a potrebna je još očitana lična karta i kopija platne kartice na kojoj se vidi žiro račun.

“U roku od nekoliko dana oni će dobiti na račun vrednost ta četiri udžbenika zavisno od izdavača i cena njihovih udžbenika, a procena je da je to oko 6.000 dinara po učeniku ili učenici”, naveo je Vesić.

Foto Printscreen
Izvor/Autor Tanjug

Vaša email adresa neće biti objavljena.