VESIĆ OBIŠAO OBNOVLJENI VRTIĆ NA PETLOVOM BRDU: Politika je dobra samo ako je dobra za ljude

0 54,845

Zamenik gradonačelika Beograda Goran Vesić obišao je danas rekonstruisani vrtić “Petlić” na Petlovom brdu u opštini Rakovica.

 

Sredstvima grada na u vrtiću je postavljena nova elektroizolacija, popravljen je krov, zamenjene su vodovodna i kanalizaicona mreža, a izgrađeni su toaleti i obnovljene dečije sobe, kuhinje i sobe za vaspitače, a ulaganje je vredno 50 miliona dinara.

“Naš sledeći korak u Rakovici je vrtić na Sunčanom bregu, koji će pokrivati Miljakovac 3 i Sunčani breg. Građani mogu da očekuju da će u narednom periodu i narednim godinama tamo biti izgrađen vrtić koji je više nego neophodan, što će dodatno poboljšati kvalitet života na Sunčanom bregu, koji do pre nekoliko godina nisu imali ništa. Ni kanalizaciju, ni uređene ulice, javni prevoz. Kao da su živeli u srednjem veku. Poslednjih nekoliko godina to se promenilo”, rekao je Vesić.

FOTO: TANJUG / BEOINFO

Dodao je da politika znači poboljšavati uslove života ljudi, a ne znači samo velike projekte.

 

“Ovo je najbolji dokaz šta znači realna konkretna politika. Politika je dobra samo ako je dobra za ljude. Kada ljdui vide da su grad i opština uložili nešto za njihovu decu, jasno je da je ta politika dobra”, zaključio je Vesić.

Vesić je obnovljeni vrtić obišao u prisustvu državnog sekretara MUP Miroslava Miličkovića, gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Slavka Gaka, predsednika gradske opštine Rakovica Vladana Kočića i direktorke predškolske ustanove “Rakovica” Radmile Anđelković.

(Kurir.rs/Tanjug)Komentari

komentara

Foto TANJUG / BEOINFO
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.