Vesić nenajavljeno obišao radove na rekonstrukciji Palilulske pijace: Evo šta je zatekao (FOTO)

0 4,075

Vrednost radova je oko 1,3 milijarde dinara, odnosno oko 11 miliona evra, a investicija se finansira iz sredstava “Gradskih pijaca”

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je zajedno sa v.d. direktorom Pijaca Bojanom Bajagićem nenajavljeno obišao radove na rekonstrukciji Palilulske pijace.

17 NOVIH REKVIZITA, MUZIČKO IGRALIŠTE I TERETANA NA OTVORENOM: U Mirijevu i Malom Mokrom Lugu otvorena dva nova igrališta

– Radnici kompanije Koto radili su punim intezitetom i utvrdili smo da se dogovoreni rokovi poštuju i da će Palilulska pijaca biti završena do proleća naredne godine – istakao je Vesić ovom prilikom.

Foto: Facebook/Горан Весић

Vrednost radova je oko 1,3 milijarde dinara, odnosno oko 11 miliona evra, a investicija se finansira iz sredstava “Gradskih pijaca”.

– Pijaca će imati četiri nivoa – dva nivoa podzemnih garaža, jedan za kupce, a jedan za zakupce, dok će pijaca biti u prizemlju, a iznad nje nivo sa restoranima, kafićima i lokalima za prodaju suvenira i rukotvorina iz Srbije. Biće ovo najmodernija pijaca u Srbiji – zaključio je zamenik gradonačelnika.

(Telegraf.rs)Komentari

komentara

Foto Facebook/Горан Весић
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.