VESIĆ: Mnogo ulažemo u obnovu ulica ovog leta

Radovi na obnovi dela Bulevara vojvode Mišića, od Ruske do ulice Koste Glavinića, zavšreni su i saobraćaj u toj ulici je normalizovan, a gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je ove godine za obnove te ulice u dužini od 1.800 metara uloženo oko 110 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, prethodnih dana obnovljeno je 400 metara asfalta, od Ruske do ulice Koste Glavinića, autobuska stanica, slivnici, trotoar, a u taj deo obnove uloženo je 25 miliona dinara.

Vesić je rekao da je Bulevar vojvode Mišića jedna od najprometnijih ulica, te da će njena obnova olakšati saobraćaj, navodeći da je plan grada da u narednih deset godina intenzivno obnovi ulice, pre svega one kojima ide javni prevoz.
“‘Beograd-put’ i grad mnogo ulažu u ulice ovog leta, samo u julu i početkom avgusta izvršili smo radove za skoro 235 miliona dinara, računajući i Bulevar kralja Aleksandara, Crnotravski, Cara Nikolaja…”, rekao je Vesić na TV Pink. Dodao je da su u toku radovi u ulici Ljutice Bogdana u Jaše Prodanovića, u delu između Takovske i Cvijićeve, kao i da bi večeras trebalo da bude završena Topčiderska zvezda, ukoliko ne bude kiše.

 

– Desetogodišnji plan da se krene u obnovu svih gradskih ulica kojima ide javni prevoz je veoma važan i obiman, ali moramo da krenemo sa rekonstrukcijom ulica, koje nažalost nisu u najboljem stanju decenijama unazad- rekao je Vesić.

SD

Komentari su zatvoreni.