Veljko Belivuk i pripadnici njegove organizovane kriminalne grupe uhapšeni su protekle noći u velikoj policijskoj akciji – uhapšen i bivši šef obezbeđenja popularnog beogradskog kluba

SUDI MU SE ZA STRAVIČNO UBISTVO GOSTA

0

Među 16 osoba koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nalazi se i Milovan Tadić, bivši šef obezbeđenja kluba “Tilt”.

 

Njemu se inače i dalje sudi da je kao šef obezbeđenja nasmrt pretukao Slobodana Vukića.

 

Belivuk i pripadnici njegove organizovane kriminalne grupe uhapšeni su protekle noći u velikoj policijskoj akciji – Belivuk je priveden na Rudniku, a Miljković u Beogradu.Od jutros se veliki broj policajaca nalazi na stadionima Partizana i Crvene zvezde, gde je jedna osoba privedena. Na stadion je sproveden, u pratnji velikog broja policajaca, i Velja Nevolja.

Svi privedeni osumnjičeni su za izvršenje najtežih krivičnih dela…

Ubistvo u klubu

 

Sukob u beogradskom noćnom klubu “Tilt” dogodilo se decembra 2015. godina, kada je ubijeni Slobodan izašao u provod sa svojim prijateljima. Oko tri ujutru je slučajno oborio čaše na šanku i obezbeđenje ga je izbacilo napolje.

Predrag Milosavljević

Velja Nevolja na stadionu Partizana

Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi.Kad su ga izbacili, Slobodan se vratio na ulaz i vikao: “Ko me je udarao?” Tada je izašao Milovan Tadić i šutnuo ga nogom u stomak. Slobodan je posle prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio. Preminuo uveče na Božić 7. januara 2016. godine.

Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić dolaze na svako ročište, koje se poslednjih nekoliko puta odlaže zbog veštačenja.

Mučno nam je i teško, sina povratiti ne možemo, ali se nadamo pravdi. Svaki dan nam je kao i prvi posle njegove smrti. Vreme prolazi, ali naša bol se ne umanjuje. Često pomislim da nećemo ni dočekati presudu. Sa njegovim gubitkom smo nekako izgubili i smisao života, pa se pitamo i kako dalje. Teško nam je da se sa svim tim pomirimo – kazao je za beogradske medije Slobodanov otac ranije.

Foto MUP Srbije

Vaša email adresa neće biti objavljena.