UŽIVO OBRAĆANJE VUČIĆA IZ ŠTABA: Pobedili smo STRAHOVITO I UBEDLJIVO! Dobili smo preko 2 MILIONA glasova!

0 5,714

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz štaba stranke nakon ubedljive pobede naprednjaka na izborima.

Podsetimo, SNS je osvojila preko 62.5 odsto na osnovu 43.7 odsto obrađenog uzorka.

 

U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikad nisam doživeo. Večeras smo dobili najveće poverenje građana u uslovima kada je to malo ko verovao. Dobili smo više od 2 miliona glasova, rekao je predsednik.

– Pobedili smo strahovito ubedljivo i tamo gde nikad nismo pobeđivali. Pobedili smo od Čikaga do Beča, Moskve, sa čak 57 odsto, a u Sočiju sa neverovatnih 95 odsto, rekao je Vučić, dok aplauzi nisu prestajali.

1 / 4 FOTO: ZORANA JEVTIĆ

– Znaju ljudi koliko je važno da budemo ujedinjeni kad je najpotrebnije i hvala za ovoliku izlaznost i podršku. Ostaje da OEBS prebroji glasovena Kosovu, al ja se nadam da ćemo dobiti preko 80 odsto.

– Uprkos stalnim pokušajima mnogih da sabotiraju izbore, srećan sam što je narod video da je budućnost Srbije najvažnija i hoću da se zahvalim svim ljudima koji su uprkos ovim pretnjama imali dovoljno hrabrosti i nade da izađu na izbore i daju svoj glas, rekao je Vučić.

Vučić proglašava pobedu!

-Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnoi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod trađi i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj – da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta!

– Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici, rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

– Pretpostavljam da smo pobedili na svim mestima, ali neću da vidim bahatost i aroganciju, rekao je Vučić prisutnima, dok aplauz u sali nije prestajao.

– Ovolika podrška našoj listi je dodatno opterećenje. Napravili smo da Srbija ima najveći rast, a to od nas kao najozbiljnije stranke i očekuje. Hvala i ženama, koje su njaviše glasale, jer one najbolje znaju šta je sigurnost i stabilnost.

(Kurir.rs)Komentari

komentara

Foto Zorana Jevtić
Izvor/Autor KURIR.RS

Vaša email adresa neće biti objavljena.