Uvedena trajna zabrana uključenja ka Pančevačkom mostu VOZAČI MORAJU DRUGIM PUTEM

0

Vozači koji iz Ulice Dragoslava Srejovića pokušaju da se uključe levo ka Pančevačkom mostu od juče nailaze na znak za zabranu i to je novi trajni režim saobraćaja u toj zoni! 

Za put ka mostu iz ovog smera vozači će morati da nastave pravo, zatim da prođu kroz kružni tok pored Bogoslovije i vrate se na put ka mostu.

Time se izbegava nezgodno levo skretanje pa će se ubrzati protok na raskrsnici.

– Novim režimom saobraćaja biće zabranjeno levo skretanje na Pančevački most na prilazu raskrsnici iz Ulice Dragoslava Srejovića. Iz ovog razloga doći će i do korekcije rada svetlosne signalizacije na pomenutoj raskrsnici i preraspodele zelenog vremena u korist saobraćajnih tokova koji dolaze sa Pančevačkog mosta. Na ovaj način očekuje se poboljšanje protočnosti saobraćaja i smanjenje saobraćajnih gužvi za vozila koja dolaze sa Pančevačkog mosta – saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Predložene su druge mogućnosti za uključenje.

– Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana – navode u Sekretarijatu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Foto Marina Lopičić
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.