UŠĆE-CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTA

0 629

CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTA YUGOSLAVIJE

Bilo je to u jesen 1998.Pisac ovih redova se nije tada predavao i svako malo je imamo ideje za nekav posao i biznis.
Napravim projekat opet sa idejom da na ovom sada mestu napravim sa jednim poslovnim patrnerom iz Italije jedan posao, a za to vreme jedan baš veoma moderni LUNA PARK za decu.

Cenio sam da je primerena lokacija, projekat je bio montažnog karaktera, uradjeni svi arhitektonski parametri i projektni crteži i slike i tako to.
Ali nisam imao u tom prokjektu cenu za mito za beogradske gradske oce?
Na tu moju ideju gradski oci su mi zato i rekli posle izvesnog tradicionalnog ćutanja i čekanja da im dam neki keš: Jesi lud Milutine, pa ti nisi TITO da ti damo dozvolu da u sred parka na UŠČU praviš nešto i šta god to bilo?

Argumenti su im bili takvi, i šta da se tu radi, to je ostala nezavršena moja ideja koja je ćutala u fijokama gradske birokratije godinama.

I došao je taj zlokobni 5 oktobar.Prolazile su godine, i pojavio se lično on, izvesni gospodin biznismen PETAR MATIĆ.
Veliki investitor iz Hrvatske, pun kao brod.Tražio je i on tu isti lokaciju 5. god. posle mene, i dobio je iako nije bio TITO.

Znate, i vidite šta je on tu sagradio u sred parka, drvoreda, a preko puta čuvenog CK-a. slika dole pokazuje sve to.

Elem, ne može dečiji “LUNA PARK”, ali može “TRŽNI MEGA CENTAR” i ogromna zgradetina od 60.000. hiljada kvadrata sa betoniranjem celog kompeksa od par hektara.I to u sred parka.

Znate da je to bila velika afera pre nekih 10. god. ali to je čika MATIĆ sve podmazao u gradu i državi da se sve to legalizuje i pojeo je to kao i obično kod nas VUK MAGARCA.
A mene, ako se vlast seti, setila se, ako ne, ja sam ovim tekstom svoju dužnost obavio.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.