Usamljeni Radoslav (55) traži ženu preko bandere: “Ne mora ništa da radi, samo da me nekad poljubi”

0

Usamljen sam. Neću sa zidovima da pijem kafu, poručuje on

Imam nov stan. Tražim devojku koja je vredna, časna i poštena za brak. Život udvoje do kraja života, piše između ostalog u oglasu koji je, umesto u štampanim oglasima ili na društvenim mrežama, osvanuo na banderi na autobuskom stajalištu, kod Omladinskog stadiona.

Sudeći po njegovom sadržaju, oglas je poslednja nada pedesetpetogodišnjem Radoslavu Uskokoviću iz Jabučkog Rita u opštini Palilula da pronađe životnu saputnicu.

– Rođen sam u Peći. Živim u Jabučkom Ritu, zadnja stanica autobusa 106, koji se hvata od Omladinskog stadiona. Hrišćanske ženske neka se jave. Unapred hvala na razumevanju – piše još u njegovom oglasu sa kojeg su zainteresovane neveste otkinule nekoliko isečaka sa brojem telefona.

 

JEDNA JOVANKA VEĆ ZAKAZALA SASTANAK

Ovaj penzionisani radnik obezbeđenja u Ambasadi Švajcarske u Beogradu kaže da ga je na takav potez naterala samoća, nakon što je pokušaj da pronađe suprugu preko agencije za bračno posredovanje propao.

– Uplatio sam 3.000 dinara nekoj agenciji pre dve godine i stalno su mi obećavali da će da mi se javi neka ženska. Pola godine sam čekao i pojeo vuk magarca, a meni odoše pare. Oglas na stajalištu sam postavio pre pet-šest dana i vidim da su neke ženske uzele broj telefona. Zvale su me tri-četiri žene, a jedna Jovanka mi je rekla da će se javiti da se vidimo u nedelju – priča pun nade Radoslav.

On priznaje da je bio oženjen i da se od supruge Makedonke razveo pre sedam godina i da sada traži normalnu, finu i kulturnu ženu, između 35 i 50 godina.

– Usamljen sam. Ne mogu sam. Neću sa zidovima da pijem kafu. Hoću da imam nekoga da mi opegla, da skuva… A ne mora ništa ako neće. Znam i ja da skuvam krompirovu supu i pasulj, majka me naučila. Samo da se lepo slažemo, da me nekad poljubi – poručuje na kraju Radoslav.

Foto Facebook
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.