ULTIMATUM

0 369

Ovako više definitivno ne može svet i društva i države da funkcionišu kako je sada stanje svesti i nesvesti u dobrom delu sveta?

Raspodela svetskih resursa i ekonomije i kapitala, to jest bogastva država se sve više zloupotreblavaju, pljačkaju se samo za potrebe 10% stanovnika sveta, a svi ostali su subjekti pljačke i manipilacije.

Ne može više da se to trpi da samo 10% svetske populacije ima čak 99% svetkog kapitala i novca u svoje ruke i u svom posedu.
A da 90% stanovništva živi u ekonomskoj bedi, gde oko 20% je tog takozvanog srednjeg sloja.A čak je 70% svetske populacije u situaciji da ne može da preživi od svoga rada i rezultata rada.

To stanje i taj broj od 70% nezadovoljnih u svetu je dovoljan broj, da ako bi se udružili i organizovali kako treba?
Trebalo bi nam oko mesec dana da vas 10% sve pobijemo, i da vas više nema živih na zemlji, već pod zemljom.

To mora da se uradi hitno, urgentno, a pre toga bi vam se dao ultimatum: Gde bi vas se zapretilo: Vi, ili mi?Pljačkaši ili pravilna raspodela prorodnih resursa?Banke lihvarske i mafijaške, ili banke koje ne mite mafiju u politici, no pomažu opljačkani svet?

Lično pisac ovih redova je spreman da uzme pušku u ruke i da ide s njom kao onimad pokojni KASTRO, pa da tamanim sve vas koji mislite da u državi gde je 20% stanovništva bez posla i bez ikakvih primanja, takvi su po vama u obavezi da vam plaćaju sve račune.

Vas takve vladare i političare treba posebno evidentirati i kao pse pobiti gde vas god budemo navatali.Ovo nije pretnja, ovo je ultimatum, tako ga i tretirajte.
Za sada sam sam, a kada mi budu prišli milioni, smatrajte se da ćete bii pretvoreni u prah i pepeo.

Bandi kriminalaca pogotovu iz Srbije koja priča o “Beloj KUGI” i depopulaciji stanovništa puna su usta te demagoške priče, a ekonomski Srbija tako stoji…Da ne može da ishani ni pola penzionara i običnih gradjana kod nas, a koji jedu jednom dnevno, a ne tu silnu malu decu koja jedu i desetak puta dnevno.

Oko 90% srpskih političara je zalužilo da ih se obesi u samo jednoj kristalnoj noći, to se za sada ne čini, jer je javnost u Srbiji bolesna, neorganizovana i jadna.
Ali cenim, da ovo naše mitsko ćutanje nad tolikom javašluikom i pljačkom svih gradana Srbije sluti na jedno veliko zlo koje će nam se uskoro desiti?
Tu mislim pre svega na one koji su vladali Srbijom u poslednjih 26 god.Oni mogu slobodno već danas da se smatraju mrtvima i pre nego će to biti ako bude pravde i ljudi koji će vam stati na rep i na lobanju.

Možda nekome ovo izgleda strašno šta pišem, ali to je luk i voda šta će se lopovima u Srbiji desiti, samo kada se steknu uslovi za njihovo proivodjenju pravdi, to pre svega mislim na narodnu pravdu.
Sudije u Srbiji treba poslati u rudnike i oni će biti doživorno eskomunicirani iz javnog života, a mnogi će biti svedoci saradnici a neki i obešeni javno.

Kada budemo potamanili prvi ešalon vlasti, a i ovaj drugi, koji samo čeka da radi ovo isto što ovi sada banditi rade.
Doneće se uredba o platama svih stanovnika Srbije.
One će bito svima iste, a zašto iste?
Zato što će to biti zagaratovane plate, bez obaveze da je čovek zaradi.Kome je to malo, neka zaradi milion puta više na berzi rada i biznisa.I tačka.
Ovo smatrajte poštovani čitaoci na fejsu kao moje pismo o namerama?Pa šta bude neka bude?Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.