UKLETO MESTO GRADONAČELNIKA: I Sinišu Malog stiglo Đilasovo prokletstvo

Ni razvod Dragana Đilasa i Ive, s kojom je četiri godine bio u braku, nije prošao bez trzavica
Aktuelni čelnik prestonice doživeo sudbinu svog prethodnika – razveo se od žene, i to burno, uz tužbu za nasilje u porodici i kontratužbu za ucene

Da je fotelja gradonačelnika Beograda ukleta kad je reč o brakovima, svedoči i primer bivšeg prvog čoveka prestonice Dragana Đilasa, koji se takođe razveo od svoje supruge Ive.

Istina, Đilas je taj brak okončao pošto je napustio funkciju gradonačelnika, odnosno prošle godine. Sinišu Malog, aktuelnog gradonačelnika Beograda, to prokletstvo je, međutim, stiglo za vreme mandata – razveo se od supruge, popio od nje tužbu za nasilje u porodici, ali i uzvratio kontratužbom.

Svađe i tuče

Inače, ni razvod Dragana Đilasa i Ive, s kojom je četiri godine bio u braku, nije prošao bez trzavica. Podela imovine i deca i u ovom slučaju bili su okidači da razvod preraste u pravu dramu. Brakorazvodnu parnicu pratile su i žestoke optužbe Đilasovog tasta Slobodana Pelevića, koji je tvrdio da ga je bivši gradonačelnik čak i udario kad je branio ćerku u jednoj od porodičnih svađa.
– Ova masnica ispod oka mi je od njega. Đilas nas teroriše već dve godine. Ne želimo ništa više da komentarišemo – tvrdio je on u decembru 2014, kad ga je ekipa Kurira posetila u stanu na Vračaru, dok je bio kod ćerke.

On je zbog toga podneo i tužbu protiv zeta, jer je naveo da je Đilas fizički nasrnuo na njega, te da mu je zadao jak udarac u glavu.

Tužilaštvo je u februaru 2015. odlučilo da Đilas neće biti krivično gonjen zbog ovog incidenta koji se dogodio 7. decembra 2014. Inače, u vreme incidenta Iva je i dalje bila zakonita supruga Dragana Đilasa, a sve se dešavalo u stanu na Vračaru u kojem su živeli sa dvoje zajedničke dece.

Njih dvoje su se upoznali u Institutu za transfuziju krvi, gde ona radi kao lekar. Građanski brak sklopili su u septembru 2009, dok su crkveno venčanje obavili 2010. Prvi brak Đilas je imao s funkcionerkom DS Milicom Delević, s kojom ima dve ćerke.

Nasilje u porodici

Đilas je pre više od dve godine počeo da se pojavljuje u javnosti sa svojom novom devojkom, košarkašicom Anom Dabović, za koju su mediji spekulisali da je razlog za razvod Dragana i Ive.

Podsetimo, Marija Mali, bivša supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog, optužila ga je za nasilje u porodici.

Kurir

Komentari su zatvoreni.