(VIDEO) UHAPSITE ODMAH SILEDŽIJU! Nasilnik brutalno pretukao radnicu u teretani na Novom Beogradu!

0

Jeziva scena odigrala se u sredu u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila.

printscreen

Siledžija pretukao radnicu u teretani

On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom jer nije zaposlen.

Ovu informaciju podelio je na Instagramu i Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane “Ahilej”, gde se brutalni napad i desio.

Na snimku koji je priložio vidi se krupan muškarac koji ulazi za pult, grubo odguruje jednu od zaposlenih kako bi prišao drugoj radnici i počeo mučki da je udara u glavu.

– Da se nikada ne ponovi!!! Danas je u teretani na Novom Beogradu siledžija ušao u pult i prebio radnicu. Tukao je pesnicama u glavu zato što mu je rekla da ne može da sedi u pultu jer nije zaposlen. Tukao je nečiju ćerku, sestru, devojku. Uhapšen je. Kazaću samo jedno – niko nikada neće pobediti sistem koji smo svi teškom mukom napravili. “Ahilej” je najveći fitnes brend u Srbiji i u ovom delu Evrope sa preko 39.000 članova. Mi smo jedna porodica kojoj je cilj zdrav način života i vežbanje. Sve siledžije koje misle da će nas svojim nasilničkim ponašanjem pobediti, grdno se varaju – poručio je Đorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

Foto printscreen
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.