U vozilima gradskog prevoza danas su osvanuli NESVAKIDAŠNJI NATPISI

0 6,944

Na snazi su trenutno mnoge preporuke kako se zaštiti od korona virusa, a između ostalog, jedna od njih je i da starije osobe izbegavaju vožnju gradskim prevozom u špicevima, koliko je to moguće.

 

Međutim, mnogi sugrađani od danas su bili iznenađeni kada su u pojedinim vozilima gradskog prevoza zatekli natpise da je strogo zabranjeno ulaziti i izlaziti na prednja vrata.

 

Miroslav V Zivanovic-FACEBOOK

 

Natpis “Po nalogu Sekretarijata za saobraćaj, strogo zabranjeno ulaz – izlaz putnika na prednja vrata” ugledali su putnici na linijama 493 koji saobraća na relaciji od Mladenovca do Beograda, 9A1 od Banjice do Slavije, kao i na liniji 31.

 

Mnoge sanjive oči koje su jutros čitale ovaj natpis ostale su zbunjene, jer je ostalo nejasno da li ova mera treba da zaštiti samo vozače ili ima i nekih benefita za putnike. Po prevozu su se mogli čuti i komentari čuđenja, ali i negodovanja zbog gužvi u prevozu.

 

Prema rečima sugrađana koji su jutros zatekli ovaj natpis u prevozu, mera se nije u potpunosti poštovala. Kažu da mnogi i nisu znali za ovo, pošto je papir bio zalepljen u unutrašnjosti autobusa tako da ga putnici spolja nisu mogli videti.

Važni telefoni

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa koronavirusom: 064 8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije “Dr. Milan Jovanović Batut” 011 2684 566.

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugimaKomentari

komentara

Foto M. BELJAN / RAS SRBIJA
Izvor/Autor Blic.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.