U NEDELJU SPUŠTA SE PLAVA ZASTAVA: Završava se sezona kupanja na Adi Ciganliji

0 1,585

BEOGRAD – Zbog najavljenih izuzetno loših vremenskih prilika koje se očekuju u narednom periodu, letnja kupališna sezona na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće zatvorena u nedelju 03.09.2017. godine u 19.00 časova, spuštanjem „Plave zastave“ kao najvišeg međunarodnog priznanja za kvalitet kupališta, koja se šestu godinu zaredom vijorila na popularnom „Beogradskom moru“.

 

Za 70 dana trajanja sezone, Adu Ciganliju je posetilo preko 3 miliona posetilaca, koji su mogli da uživaju u besplatnim sportsko – rekreativnim, kulturnim i zabavnim sadržajima. Bezbednost na kupalištu je, kao i svih prethodnih godina, bila na najvišem mogućem nivou. Spasilačka služba JP „Ada Ciganija“ imala je 24 uspešne intervencije bez fatalnog ishoda i još jednom pokazala da je kupalište na Savskom jezeru jedno od najbezbednijih kupališta u Evropi.

Besplatne škole biciklizma i ronjenja koje su realizovane u saradnji sa
Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda posetilo je preko 400 dece školskog i predškolskog uzrasta, koji su uz zabavu i igru savladali nove veštine.

JP „Ada Ciganlija“ se još jednom zahvaljuje svim posetiocima, uz poziv da svoje slobodno vreme i dalje provode koristeći sve benefite Ade Ciganlije koja, bez ikakve dileme, predstavlja pravi biser i svojevrsnu oazu nedaleko od centra višemilionskog grada.

(Kurir.rs/Foto Zorana Jevtić)VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Zorana Jevtić
Izvor/Autor Kurir.rs
Ostavite odgovor

Your email address will not be published.