TUŽNA PRIČA O DVA POLITIČKA MOSTA I JEDNOM PUTU

0

BACANJE NAŠIH PARA U POLITIČKE BUNARE I RUPE

Nema ništa gore na svetu, no kada klasična nesposobna i neuka politička mafija u nekoj državi odlučuje o strateškim stvarima kakva je putna infrastruktura, a ne odlučuje struka i studija ekonomske i svake vrste izvodljivosti.

Jednom marketing-kriminalcu iz DS-a je pre 10 god. palo je na pamet da pravi jedan “Politički Most” na Adi, koji je na kraju koštao kao da smo spajali tim mostom jednu AUSTRALIJU I AFRIKU.

Taj graditelj se zvao medijski mogul Dragan Djilas, i napravio je most totalno na pogrešnoim mestu, ekonomski baš neisplativ, kapaciteno promašen, a korisnički nebitan skroz.
Ali zato politički probitačan, marketinški isplativ, i to je bila i namera pravljenja tog fantomskog preskupog mosta.

Šta tek reći o onom suludom mostu BORČA-Zemun?

To je most koji se pravio iz čistog pranja para, reklamiranja kriminalaca i lopurdi iz političke nomenklture pre, a pogotovu sada.
Most se pokazao totlno beskorisnim, kao da je pavljen u pustinji centralne SAHARE.
Idite sami i posetite taj most, šokiraćete se koliko tu malo vozila dnevno prolazi?To je za neverovati.
Promašaj stoleća, kako gradjevinski, tako i politički u smislu korinosti za same gradjane i stanovnike i krisnike.

Evo novog dole mega-političkog promašaja, ovog puta u izvedbi glavnog i najvećeg živog prevaranta svih vremena, a radi se o čuvenom Aci-PREVARI.

Čovek je taj most toliko i tako ishvalio, da su Nemci, Francuzi, te cela EU bila u očaju i postidjena sva, kakav je on put napravio od cirka 38 kilometara za samo 15 godina.

A koji taj put inače ne služi baš ničemu po samom priznanju ljudi i vozača koji ga koriste, sem u markentičke političke i prevarantske svrhe.
Doduše kažu upućeni, da će taj put najviše koristiti jednoj svrsi,a to je da se političari iz Beograda što pre domognu Zlatobora i onog granja tamo što se širi.A to je važnije od svega i zato je i pravljen.

Vaša email adresa neće biti objavljena.