Tijana Ajfon bez dlake na JEZIKU: Obožavam svoje TELO i da trošim NOVAC… ja makar PRIZNAJEM!

0

Starleta Tijana Ajfon bila je bost u nekonvencionalnom jutarnjem programu “Zornjak” na RED TV-u kod voditelja Dragana Marinkovića Mace.

pink.rs

Starleta je tom prilikom voditelju otkrila svoje fetiše.

pink.rs

– Moj fetiš… Imam ih mnogo. Meni su fetiši moje telo, trošenje para i sve na tu temu. Tetovaže, lep život, provod – rekla je Tijana i dodala:

– Meni je fetiš fotošop, uvek moram malo da se “čačnem”. Ja makar priznajem.

 

Iako nije okružena ljudima koji imaju bizarne fetiše, Tijana je u razgovoru sa Macom ispričala kakve poruke je dobijala na Instagramu i šta su najčešći fetiši kod muškaraca koje ona zna.

– Hvala Bogu, nisam okružena takvim ljudima, ali sam doživljavala na Instagramu da mi traže da im pošaljem fotku stopala. E to ne razumem, šta sad oni rade sa tom fotkom stopala kad im neko pošalje? Često dobijam takve poruke. Ali muškarcima je kod devojaka često veoma bitna higijena, gledaju u nokte i zube najčešće. A ja kod muškaraca volim dobar parfem, to mi pola posla završi – otkrila je Tijana.

pink.rs

Ukoliko niste pogledali današnju emisiju i ovu zanimljivu temu, potražite je na Red Network youtube kanalu, a od ponedeljka “Zornjak” gledajte u novom terminu: svakog radnog dana od 7 do 9 časova na RED TV-u.

Foto pink.rs
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.