TELEKOM BIO NATERAN DA FINANSIRA VELIKOG BRATA, UGOVORI BILI MILIONSKI: Vučić pokazao ugovore iz 2008. i 2009. godine

0 5,670

Predsednik Vučić je rekao da neki samo napadaju i kritikuju, a gde god da pođete širom zemlje možete da vidite fabrike koje se grade i koje rade, a koje su oni pre nas uništili i zatvorili.

 

Istakao je da je Telekom bio nateran da finansirao nekada “Velikog brata” i da je u to vreme najviša vrednost bio “Veliki brat”, kao i to da su u pitanju milionski ugovori iz 2008. i 2009. godine, koje je i pokazao gostujući u studiju.

 

 

Neki će ostati upamćeni po “Velikom bratu” a neki po putevima, fabrikama, gde god da pođete svuda sam ja te fabrika otvorio. Idete putevima i gledate fabrike. Nije vas sramota da radite za jednog tajkuna i napadate državu. Ulagaćemo u Krušik a oni su ga uništavali, i uživali u tome. Sve vreme to rade.

-Jedan tajkun ima interes da sve uništi, zato što je Telekom počeo da prestiže tu tajkunsku kompaniju. Prelazi u vođstvo. Sada imaju za cilj da ga rasture i da rasture državu Srbiju – rekao je Vučić.

Dodaje da je to patološka potreba rasturanja svoje zemlje, ista kao i potreba da nam ni u jednom gradu ne ostave ni jedu fabriku.

-Sve su uništili, sve su opljačkali – rekao je predsednik.

(Kurir.rs)Komentari

komentara

Foto Printscreen/Pinktv
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.