TARA POBESNELA ZBOG ULASKA BIVŠE NENADOVE U ZADRUGU! Simovljeva poslala poruku i DEBELO JE IZVREĐALA!

0

Tara Simov, po svemu sudeći veoma teško je podnela ulazak bivše devojke Nenada Aleksića Ša u “Zadrugu 4”, a osim pozdrava odlučila je da je i izvređa.

Jelena Batos, nekadašnja devojka Nenada Aleksića sinoć je stigla na imanje, a u studiju je spomenula vezu Tare i Ša. Ona je najpre istakla da Nenada poznaje 16 godina i da je sa njim u vezi bila pre nego što se oženio Ivanom:

 Ovo što je uradio, to su muška posla. Svaki muškarac traži grešku u osobi koju je prevaraio… Svi ljudi koji njega poznaju su šokirani što je dozvolio da se odugovlači ta priča. Tara i Ša su bili sve što jedan par ne treba da bude. I sa Tarom sam bila u kontaktu, obratila sam joj se. Kada je izašla, pričala je kako nema krov nad glavom, plakala je. Nenad se obratio svojoj porodici, tražio je da joj pomognu. Ali niko joj se nije javljao. Ja sam prvenstveno Nenadov drug, toliko godina se poznajemo i bili smo dobri drugari. Znamo dosta stvari jedno o drugom. Faktički smo odrasli skupa. Ja živim u Švedskoj i ostali smo u kontaktu.

Zato sam osećala da treba da mu pružim podršku kao drugarica, da mu obezbedim devojku. Napisala sam joj da ne podržavam to što su uradili, ali sam joj predložila pomoć, tj. krov nad glavom. Ona to nije prihvatila. Ništa mi ona nije rekla, kontaktirala sam njenog druga. Naglasila sam da je greška to što je uradio, to ću i njemu da kažem, sigurno će da eksplodira. Ivana nije to zaslužila, nije zaslužila da to bude na takav način i sa takvom osobom… – rekla je Jelena.

Instagram.com

Svi veruju da je Tara ovu poruku poslala Jeleni

Taru je ovo očigledno veoma pogodilo pa se oglasila i, po svemu sudeći, poslala poruku Jeleni:

– Pozdrav za sve baba devojke – napisala je Tara uz smeh, a mnogi su protumačili da je ovo poruka za Jelenu koja ju je pominjala u emisji.

Foto youtube.com/Zadruga Official, instagram.com
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.