Svečano otvoren Hotel Mona Plaza u Beogradu Snažan razvoj hotelijerstva

0 9,401

U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, danas je otvoren Hotel Mona Plaza na Dorćolu.

 

U izgradnju ovog velelepnog kompleksa  uloženo je oko 30 miliona evra. Hotel se prostire na oko 20.000 kvadrata i kategorisan je sa četiri zvezdice.

Foto:Marina Popović

-Čestitam na velikom uspehu u životu. Porodično udruživanje zasnovano na poštovanju i ljubavi, ali i zajedničkim interesima za prosperitetom i očuvanjem porodice je najsnažniji i najjači motiv za ovakav uspeh. Za nas je privatna inicijativa spas.Vi niste samo jedna vredna i složna porodica, vi ste simbol uspeha i napredka Srbije.  Hvala vam u ime građana Srbije što vredno i marljivo radite, ne samo za sebe već i za svoju zemlju. Živela Srbija, istakao je predsednik Aleksandar Vučić.

Foto:Marina Popović

Otvaranju hotela prisustvovali su i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović, predstavnici kompanije Mona i njenih poslovnih partnera, kao i ličnosti iz javnog života.

Kamen temeljac za izgradnju hotela krajem novembra 2017. godine položili su predsednik Vučić, tadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali i vlasnici kompanije Mona.

 

Pogledajte više na web stranici HOTEL MONA PLAZA


Komentari

komentara

Foto Marina Popović
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.