SUTRA JE KRAJ GREJNE SEZONE U BEOGRADU, ALI NE BRINITE Vesić: Radijatori će biti topli tokom hladnih dana

0 5,910

BEOGRAD – Iako se sutra zvanično završava grejna sezona radijatori će biti topli kada bude hladno vreme, a razmišlja se i o tome da se tokom prelaznog perioda grejanje omogući u večernjim satima, rekao je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

 

“Kada su hladni dani grejaće se bez obzira da li se završila grejna sezona a razmišlja se o prelaznom periodu, odnosno da se i tada grejenje uključi uveče. Građani nemaju razloga da brinu da li će biti toplo u stanovima kada je hladno vreme”, rekao je Vesić za TV Prva.

 

Na pitanje koliko će zabrana kretanja trajati, Vesić je rekao da to ne zavisi od grada Beograda, ni od Vlade, već da se čeka predlog stručnjaka.

“Informacija o tome očekuje se uskoro. Sami znate da je jedini lek socijalna distanca, u tom smislu se policijski čas i uvodi”, navodi Vesić.

Takođe je rekao da stručnjaci treba da kažu da li bi pojedinim kategorija stanovništa moglo da se omogući da izlaze napolje tokom policijskog časa.

Vesić je naveo i da je grad Beograd prošle nedelje podelio zaštitnu opremu privatnim domovima za stare i da se završava podela paketa za penzionere čija su primanja ispod 30.000 dinara.

U pripremi su paketi za roditelje sa decom sa posebnim potrebama i invalide, dodao je zamenik gradonačelnika.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Prva)Komentari

komentara

Foto Grad Kraljevo
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.