Strašno je šta rade mom sinu, njima Novak SMETA!

0 5,770

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na koronavirus, majka najboljeg srpskog tenisera Dijana kaže da se dobro osećaju.

Foto: Starsportphoto

Novak je na žestokom udaru već danima zbog organizoanja Adria tura, a svetska javnost je bez milosti nakon što je Grigor Dimitrov obelodanio da ima koronu pred finale takmičenja u Zadru.

Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki “repovi” korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi  kazala je za Blic Dijana i dodala da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

– Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

 

Prokomentarisala je i napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, jer ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

 Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta – zaključila je Đokovićeva.Komentari

komentara

Foto Starsportphoto
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.