STEFANOVIĆ UOČI LOKALNIH IZBORA: Ulagaćemo jednako u svaki deo Beograda

BEOGRAD – Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima Boljevaca, i tom prilikom poručio da će ravnomeran razvoj i ulaganje u svaki deo Beograda biti osnovni cilj gradske vlasti.

 

“Na opštini Surčin nalazi se aerodrom koji je pre samo četiri, pet godina vredeo 30-40 miliona evra, danas je kroz koncesiju naplaćen 501 milion evra. Od tog novca ćemo da gradimo puteve, bolnice, uložićemo u Dom zdravlja u Surčinu, kako bi svi ljudi imali bolju negu i lečenje”, rekao je Stefanović.

 

Prema njegovim rečima, SNS ima za cilj da ljudima obezbedi što više posla i pozvao građane da im se sa svojim idejama i projektima pridruže u tom poslu, jer, ističe, uvek može još više i bolje.

 

“Uvek može još, kao što se naš predsednik bori da poveća plate i penzije, kao što se bori da Srbija bude još poštovanija u svetu i da se u Srbiji realizuju veliki projekti”, poručio je Stefanović.

 

On je prilikom posete Boljevcima razgovarao sa građanima i obišao preduzeće “Piljan Komerc”, koja se bavi uzgojem brojlera, proizvodnjom i izradom proizvoda od pilećeg mesa.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić/Ilustracija)

Foto Marina Lopičić/Ilustracija
Izvor/Autor Kurir.rs

Komentari su zatvoreni.