Stefanović: Policija primenjuje sve mere bezbednosti iz svoje nadležnosti u vezi sa korona virusom

0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas, posle obilaska policijskih službenika na aerodromu „Nikola Tesla“, da policija primenjuje sve mere bezbednosti iz svoje nadležnosti u vezi korona virusa. „

 

Pripadnici granične policije i ranije su se suočavali sa brojnim izazovima i uvek pokazivali da su dostojni svog posla“, istakao je Stefanović i naglasio da je policija tu da pomogne građanima u svim situacijama u kojima im je pomoć neophodna.

Foto: mup.gov.rs

Stefanović je rekao da se primenjuju sve mere bezbednosti kako bi se zaštitili životi pripadnika policije i očuvalo njihovo zdravlje i dodao da pripadnici granične policije na beogradskom aerodromu zajedno sa pripadnicima drugih službi štite Srbiju i sigurnost naših građana. „Policijski službenici pokazuju potpunu odgovornost i ozbiljnost u trenutnoj situaciji. Hvala ljudima koji su danas ovde, ali i svima onima koji su na zadacima širom Srbije“, rekao je Stefanović. Ministar se pripadnicima granične policije zahvalio na posvećenosti i svim zadacima koje su dobro obavili u prethodnom periodu. „

Foto: mup.gov.rs

Pripadnici granične policije u prethodnim mesecima, ali i za vreme migrantske krize, uvek su bili na visini zadataka i svojim delovanjem čine da naša zemlja bude bezbedna.

Foto: mup.gov.rs

Oni su ti koji otkrivaju falsifikovana dokumenta i druge vrste krivičnih dela, ali su i prva brana svima onima koji hoće ilegalno da uđu u našu zemlju“, rekao je Stefanović.

Foto mup.gov.rs
Izvor/Autor МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Vaša email adresa neće biti objavljena.