Stefanović i Fabricijo o izazovima iregularnih migracija

Foto: mup.gov.rs
0 54,881

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa šefom Delegacije Evropske unije Semom Fabricijem o izazovima iregularnih migracija.

 

Ministar Stefanović je ponovio spremnost Republike Srbije da adekvatno reaguje na sva pomeranja migracionih tokova koja mogu uslediti u narednom periodu.

Foto: mup.gov.rs

Naše službe analiziraju kretanja migranata u saradnji sa partnerskim službama na migracionoj ruti, svakodnevno se razmenjuju informacije i za svaki mogući scenario postoji adekvatan plan za reagovanje uz, naravno, postojanje humanog pristupa prema migrantima“, istakao je ministar Stefanović. Stefanović i Fabrici su se složili da samo zajedničko delovanje i stalna komunikacija mogu dovesti do pronalaženja rešenja za pitanje iregularnih migracija.

Foto: mup.gov.rs

Ministar Stefanović je upoznao Fabricija sa aktivnostima koje Republika Srbija sprovodi u cilju sprečavanja širenja virusa COVID 19 u skladu sa preporukama epidemiologa i Svetske zdravstvene organizacije.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto mup.gov.rs
Izvor/Autor МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.