Stari savski most se za vikend zatvara za saobraćaj: Detaljan plan izmenjenih trasa gradskog prevoza

0

Tramvaji koji inače idu preko Starog mosta prebacuju se na Most na Adi.

 

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, u subotu i nedelju od 07:00 do 22:00 časa i dana doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Režim rada linija GSP-a menja se na sledeći način:

Tramvaji koji inače idu preko Starog savskog mosta biće prebačeni na Most na Adi, dok će autobuske linije biti preusmerene na Brankov most.

– Tramvaji sa linija broj 7 i 9 će u oba smera saobraćati na ulicama Nemanjina, Savska, Bulevar vojvode Mišića, Petlja “Radnička”, Most na Adi, Bulevar heroja sa Košara, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe i dalje redovnim trasama;

Autobusi sa linija 78 i 83 će u smeru ka Trgu Slavija, na delu od raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunskog puta do raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Pop Lukina, Crnogorska, Braće Krsmanović, Travnička, Karađorđeva i dalje redovnim trasama.

U povratku, na delu od raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put do raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunski put, saobraćaće sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama;

– Uspostavlja se autobuska linija 7A (Savski trg – Jurija Gagarina).

Foto Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.