ŠTA U SRBIJI TREBA SAHRANITI NA PROLEĆE ?

0 593

Tomislav Nikolić je onomad krajem 2008. godine stvorio stranku kojoj su nadenuli arhajičko ime “SRPSKA NAPREDNA STRANKA”.

U nju se sjatilo sve kuso, repato, ološko, lopovsko, razbojničko i kriminalno.
Tomislav je dva i po meseca molio izvesnog uplakanog SRS-ovca izvesnog Aleksandra Vučića da mu se pridruži u stranci, i posle njegovih suza, prelomio je i ušao je i on u taj ispostavilo se zločinački SNS.

Posle izbora 2012. godine, Tomislav Nikolić pobedjuje na izborima za predsednika države, a SNS ostavlja kao partijski miraz ispostavilo se totalno bolesnom čoveku, koji je od te stranke napravio nevidjenog MONSTRUMA koji jaše i maltretira celu državu i sve gradjane u njoj.

Nikolić uzima vlast u predsedništvu Srbije, okružuje se najvećim primitivcima koje je upoznao baveći se politikom dvedeset i više godina.
Za sve vreme svoje vlasti, pljačka, reketira sve koje je stigao i mogao u državi Srbiji.
Upregnuo je rodjenu ženu u taj kriminal, praveći joj “Humanitarnu organizaciju” a koja se fiinansira sve vreme isključivo od reketiranja bogatih privrednika i osoba koja se bave kriminalom.

Porodica Nikolić-koja je u politiku ušla sa krpljenim košuljama, gaćama i čarapama.
Za kratko vreme ta porodica postaje TAJKUNSKA i puna miliona, puna kuća, zemljišta, stanova, crkvi i vikendica.
I to sve pred naše rodjene oči.

Dok se klan Nikolića osiono i bezobrazno bogati, za to vreme njegov politički sin izvesni ACA-Prevara od njegove stranke pravi kriminalni gang veći milion puta od Zemunskog Klana i JSO-a zajedno.

Umesto političkih i društvenih reformi koje su obećane, okoreli bandit i partijski parazit koji u politici paratizira čak četvrt stoleća.
Pravi pravu i do sada nevidjenu terorističku opranizaciju, koja se sakriva pod obrisima političke stranke.

Šta lider SNS radi sa nekada Tominom strankom?

Formira nekakve BOT-timove koji mu služe da ga podražavaju i prate na sve mitinge po Srbiji, a da bi narod video njihovu silinu.
A u biti su to jedne te iste nakaze koje putuju po svim gradovima Srbije i čine prave skojevske udarne brigade.

Lider SNS je ustrojio stanku poput SS-jedinica za specijalne zadatke, koja je u stvari država u državi, a sve šta važi za obična čoveka u Srbiji, to ne važi ništa za člana te stranke, ili nekog njihovog funkcionera ne daj bože.

SNS je napravila klasni privilegovani sistem u Srbiji gde je sve njima podredjeno, sve im je dozvoljeno, samo su oni izuzeti od svih zakona, samo oni imaju pravo na posao i privilegije.
A svi ostali mogu da im se u tome dive, zavide im, ili prosto napuste Srbiju ako im se to tako ne dopada.

Vlast koja tvori sada ova nevidjena pošast od stranke i ljudi, zapravo se sastoji samo od jednog jedinog čoveka, i svi ostali su niko i ništa, i ničemu i ne služe.
Kada taj čovek ima temperaturu, ili mu nije dobro, svi ostali u državi čekaju da on ozdravi i da ništa ne diraju do tada.

Jadna i bedna je država i zemlja gde je jedan čovek sve, a svi ostali su niko i ništa.
Ludačko je društvo gde svi mogu da budu krivi za sve, a nije kriv za ništa samo onaj čovek koji se pita za sve u državi?

U Srbiji već poodavno ne fukcioniše nijedna institucija sistema, dok im taj jedan čovek ne kaže kad mogu da profunkcionišu?
Ako je ova i ovakva država kandidat za EU, onda je ta EU-bolesnija i od nas samih ovako jadnih i nenormalnih.

Ako je sve ovo gore opisano normalno i treba to trpeti i gledati kao omadjijani i drogirani, onda mi kao društvo ne smemo da se zovemo državom i ljudima.No klasičnim frakenštajnima i zombistima.

U to ime predlažem da dan sahrane ovog naprednog ludila, grdiila i suludog sistema bude zakazan za proleće.
I to kada trava počne da raste i taj grob tom sistemu bude prikrivenm travom, korenjem i ambrozijom.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.