/VIDEO/ ŠTA JE FRIDOM HAUS? AKO NE ZNATE, JA ĆU VAM REĆI! Šapić ogolio neznanje voditeljke Nove S!

0

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić danas je demonstrirao koliki amaterizam vlada u tajkunskim medijima

Šapić je, gostujući u jutarnjem programu đilasovske Nove S, odgovarao na pitanja Nevene Madžarević tokom intervjua čiji je povod bio spajanje Šapićeve stranke sa SNS.

 

U nameri da ispadne pametna, voditeljka je spočitavala štošta Šapiću, da bi na red došla tema slobode medija u Srbiji. Nesrećna Nevena nije znala šta je snašlo kad je doživela kontranapad.

Ta analiza slobode medija ne dolazi samo iz Evropskog parlamenta, dolaze i iz drugih međunarodnih organizacija, Fridom hausa, Reportera bez granica… – započela je Nevena pitanje.

Šapić je, hladan kao špricer, saslušao šta je imala da kaže, pa je uzvratio:

 Šta je Fridom haus?

– Molim – uzvratila je zbunjena voditeljka.

– Šta je Fridom haus – ponovio joj je pitanje.

– Pa, Fridom haus… međunarodna organizacija – Nevena je već počela da se preznojava, ali Šapić je uveliko koristio prednost “igrača više”.

– Čija – upitao ju je opet.

– Pa, zašto mi postavljate pitanje – uz lažni osmeh pokušala je da se izvuče Nevena, ali spasa nije bilo.

– Pa, ako hoćemo da se referišemo na neku organizaciju, onda moramo da vidimo njen kredibilitet i vidimo čija je ta organizacija. Čija je Fridom haus organizacija – Šapić je već pucao peterce ka ogoljenoj Neveni.

– Pa, vi to sad meni postavljate pitanje – zavapila je voditeljka, kao da je smrtni greh upitati novinara na šta se poziva.

Konačno, Šapić je poentirao uz zvuk sirene.

 Ako ne znate, ja ću vam reći – zaključio je bivši vaterpolista.

Foto Ministarstvo omladine i sporta
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.