SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO O OTKAZU NA TV PRVA: Mi smo stub te televizije! Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović!

Neće više da ćuti!

0 816

Srđan Predojević ekskluzivno za Informer kaže da mu je veoma teško što je ostao bez posla. On tvrdi da Jovana i on nisu pravili nikakav skandal na televiziji.

 

printscreen TV Prva

– Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znam zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi.

Posvađali ste se sa čelnim ljudima Prve zato što su odlučili da petkom emisiju vodi Filip Čukanović…

– Zamislite da dođete na posao i da neko sedi na vašem mestu. Spremio sam tu emisiju, odgovoran sam za sve što se u ta četiri sata emituje, jer i dalje imam važeći ugovor sa TV Prva, a neko drugi umesto mene vodi program. Da je neko prekršio zakon, ja bih odgovarao. Na kraju sam pustio da se sve odigra kako su oni želeli. Šta sam drugo mogao, da se fizički suprotstavim? To mi nije palo na pamet.

printscreen instagram/jjovanajoksimovic

U ponedeljak ste došli na posao, ali vam je obezbeđenje reklo da ne možete da uđete u zgradu TV Prva.

– Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da uđem u zgradu: “Srđane, molim vas nemojte da ulazite, imam takvu naredbu”. Jedna koleginica mi je rekla: “Filip je stigao u pet ujutru”.

Da li vas je Jovana pozvala da pređete na televiziju K1?

– Ne! Da je to bio plan, prva bi Jovana otišla na televiziju svog supruga Željka. Netačne su i priče da smo u svađi. Radili smo odvojeno zbog korone.

Priča se da ste odbili ponudu da za 2.000 evra radite na RTS-u jer ste na Prvoj primali čak 10.000 evra.

– Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra? Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali.Komentari

komentara

Foto Printscreen/Blic
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.