Srđan Kolarić, predsednik Gradske opštine Čukarica: Nastavak uređenja nekategorisanih puteva

0 641

 

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić,  obišao je danas radove u Velikoj Moštanici.

Foto: “cukarica.rs”

Nakon izgradnje Ulice Blagoja Kazandžije u Sremčici, Gradska opština Čukarica nastavlja sa uređenjem nekategorisanih puteva. Trenutno se izvode pripremni radovi na izgradnji odvojka Ulice 7. jula u Velikoj Moštanici u dužini od oko 500 metara.

 

“Uređenje ovog odvojka radi na zahtev građana.U pitanju izgradnja puta koji prethodno nije imao nikakvu podlogu, te će ovo uređenje mnogo značiti žiteljima Velike Moštanice. Nakon postavljanja završnog sloja asfalta, u pomenutoj saobraćajnici uradiće se i bankine, a po završetku izgradnje će se ovaj odvojak spojiti sa glavnom ulicom”, istako je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić Kolarić i najavio da uskoro kreće rekonstrukcija Moštaničke ulice u dužini od oko 800 metara, koja spaja naselja Sremčicu, Veliku Moštanicu i Ostružnicu.”

Kolarić je dodao da Gradska opština Čukarica nastavlja sa sanacijom atarskih puteva sa željom da poljoprivrednicima olakša prilaz oranicama. Nedavno je završeno uređenje puta na delu atara između Sremčice i Velike Moštanice, sa prelazom preko Doljanskog potoka. U naselju Ostružnica sanirani su atarski putevi Rankovića brdo, Sušića lug i Lipik.Komentari

komentara

Foto "cukarica.rs"
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.