Srđan Đoković progovorio! Novak NE IDE na AUSTRALIJAN OPEN?! To su ucene!

0

Srđan Đoković gostovao je ovog jutra na TV Prva i progovorio o temama koje zanimaju javnost

Otac prvog tenisera sveta pričao je o vakcinaciji i Australijan openu! Nije definitivno precizirao šta će biti Novakova konačna odluka, ali je jasno nagovestio!

 

Što se tiče vakcina i nevakcina, lično je pravo svakog od nas da li ćemo se vakcinisati ili ne. Niko nema pravo da nam ulazi u tu intimu, to je i ustavom zagarantovano. Svako ima pravo da odlučuje o svom zdravlju. Da li je vakcinisan, to je njegovo ekskluzivno pravo. Da li će to objaviti, mislim da neće. Ni ja ne znam tu odluku, a i da je znam, ne bih je podelio sa vama. On ima pravo da odluči kako želi – rekao je Srđan Đoković gostujući na TV Prva.

Beta

 

Dotakao se potom i odlaska Novaka na Australijan Open!

– Bilo je neprijatno zbog saopštenja tih vlastodržaca u pokrajinama u Australiji, koji su dali sebi za pravo da prozivaju devetostrukog šampiona Austalije. Da li će se on tamo pojaviti, zavisi od njih kako će da se postave. On bi to želeo svim srcem, jer je sportista, a i mi bismo to voleli. Pod ovim ucenama i uslovima, verovatno neće. Ja to ne bih uradio. A on je moj sin, pa vi zaključite sami -nedvosmisleno je rekao Srđan Đoković.

 

Pričao je otac najboljeg tenisera sveta i o direktoru Australijan opena Krega Tilija, koji je rekao da će učestvovati igrači vakcinisani samo priznatim vakcinama.

– Koja je to priznata vakcina, gospodine Kreg? Nije priznata ruska? Po našim kriterijumima su priznate samo kineska i ruska. Slobodarski svet broji 90 odsto stanovništva na planeti. Za nas je to ruska i kineska. Priznajte i njih i vašu vakcinu, sa zadovoljstvom. Mislim da to nije u redu, jer rusku i kinesku ne priznaju!

Vaša email adresa neće biti objavljena.