SRBIJA-ZEMLJA HILJADE I HILJADE VRHUNSKIH POLITIČKIH INŽENJEARA-LAŽOVA

0 1,541

LAŽA I PARALAŽA

Čuveni Jovan Sterija Popović je još u19 veku pisao o lažovima i paralažovima.
Očito da ogroma većina ljudi i gradjana Srbije danas ne čitaju ništa, sem što gledaju TV-Pink i TV-Happy i pauzama zločinački i sterilni RTS.
O čemu se ovde dole u tekstu radi?

Ober kriminalac svetskog ranga priča opet nebuloze po milioniti put, o nakvom nemačkom ulaganju u Srbiji, kako dolazi neka X I Y firma koja će davati velike plate, skoro 6 puta manje no u EU-u i Nemačkoj.
Ali to nije glavna laž u ovom fantomskom obraćanju ganstera koji vlada Srbijom?
On dole oberćava nemcima da će im dati na raspolaganju 500 vrhunskih inžinjera iz Srbije za taj posao?
Ni manje, ni više nego 500 vrthunskih inžernjera koje on naravno draži u nekom gepeku, ili podrumu “Vina u Jajincima”.
I samo čekaju da se ti Nemci pojave i oni ulaze u taj posao.
A to gutaju imbecili, drogirana javnost Srbije, koja nema pojma o pojmu, da Srbija nema ni 2 vrhunska inženjera za bilo koji posao, a ne 500 njih.
Zamislite sada situaciju, da 500 tih vrhunskih inženjera sede i čuće gladni i žedni godinama negde u Srbiji besposleni, i čekaju da ih angažuje jedan bolesnik da rade u X-firmu i za posao koji je izmišljen?

Da bih vam pokazao kakvu vucibatinu, kakvu džukelu i prevaranta Srbija ima za vladara, pročitajte sada ovo dole:

Čuveni tvorac “Epla” Stiv Džops-sada pokojni, išao je u Kinu pre 8 god. da pregovara oko posla i hitne proizvodnje njihog moblinog hita od te kompanije.
Cela Amerija nije mogla da skupi 250 vrhunskih inženjera za taj posao, ali je Kina mogla i skupila je za veoma kratak period.
I Stiv Džop je taj posao poverio Kinezima.
Obama je tada pozvao Stiva da mu objasni, kako to da je taj posao dao Kini, a ne USA?
Džops mu je rekao: Cela Amerika nije mogla da nam da uslugu za taj posao i traženih 250 inženjera, pa sam morao da tražim ko to može da okupi za kratak rok, jednio su to Kinezi mogli?

I sada zamislite tu farsu, Amerika i ceo svet sem Kine nije mogao da okupi 250 tih vrhunskih inženjera, ali to može dileja i napredno govedo i degenerik iz Beograda.
Koji eto može da skupi za par dana ne 250 no 500 ako treba i 50.000 hiljada vrhunskih inženjera.

Šta ga košta da slaže, izmisli priču i broj fantomskih nepostojećih inženjera.
Ako je mogao Toma-Diploma da kaže Kinezima pre neki dan da Srbija može da im isporučuje godišnje 50 miliona tona govedine? Zašto ACA-Prevara ne može Nemcima da obeća par hiljada vrhunskih inženjera koje će izvući iz nekog podruma i podgrejati ih u mikrotalanoj pećnici. 

E moj Sterija Popoviću, ovaj sada vladajući LAŽOV I PARALAŽOV iz Srbije je za te tvoje paralažove izmislio takav ekser, koji je tvrdji od mladog sir i kajmaka.Toliko je on genije za izmišljanje.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.