SRBIJA NIJE SLUČAJNO U GOVNIMA

0 792

NEMOJ DA SE DOVEKA PRAVIMO BLESAVI?

Od čega uopšte zavisi dal u nekoj državi vladaju dokazana govna od političara kao recimo što je slučaj sa državama na Balkanu, a sa posebnim akcentom na Srbiju.

To isključivo zavisi od stanovnika te države?
Uzmimo ovaj primer: Zašto recimo u Švajcarskoj;Švedskoj, Danskoj, Luxemburgu nema govana od vlasti i poltičara već puno stoleće?

Prosto rečeno, oni u većinskom delu svog stanovništava, nemaju dominantna govna od ljudi i takvih karaktera koja su jedino i zaintreresovana za vlast kao što je slučaj kod nas.Govnara.

A koje na kraju glasa za takve, i aminuju da budu govna na vlasti, a znate ko ih aminuje?
Nećete verovati, to čine veća govna od njih, a to su takozvana organizovana govna koja sebi slično govno traži i glasa, čak ih promoviše.
Samo je veliko govno od čoveka spremno da trpi veliko govno na vlasti.Jer ono kao takvo njemu najviše imponuje karakteom, moralom i svime čime taj govnar raspolaže u svojoj “raskošnoj” ličnosti.

Je l’ vam sada konačno jasno odakle govna na vlasti u Srbiji sve vreme?
Jer iz govna i potiču, iz govana se regrutuju, i na kraju govna ih i vaspostave na vrhove vlasti da se imaju s kime uporedjivati.

To je prosto tako, i nikako to nije slučajno i nikva božja kazna kod nas ne postoji, no je to čisti civilizacijski prirodni govnarski sled stvari.
Koji da se razumemo nama uopšte i ne smeta, i to već punih tri decenije, da pače imponuje to baš većini kod nas.
Da se ne lažemo.Tako je stanje stvari kod nas.
Govna trpe govna, jer govnima ne odgovara niko drugi ko to nije.
I tačka.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.