SRBIJA JE U HOROSKOPU-RAK

0 1,567

                       VREME SMRTI U SRBIJI 

Pre neki dan, sretnem jednu poznanicu u centru grada, vidim ima frizuru na dvojku…Malo mi čudno bilo, ali ko sam ja da joj kometarišem stajling.
Ali posle shvatih da to nije uradila iz hira, nego?
Pohvali mi se tom prilikom kako su joj lekari rekli da ima rak pljuća i da mora da to zna i tako to.
Ja počeo da je tešim onako drugarski, kada ona meni na to uzvrati: More bole me “djoka”, ja i dalje pušim najmanje po tri pakle cigara, pa nek bude šta bude sa mnom?

Šta reći na to, nisam naravno lud da je žalim, da joj solim pamet više šta da čini, no je lepo podržim u njenim naumima i njenom kontrolom nad njenim životom.
Ispade iz priče da se ona meni sveti što čini to šta čini sa sobom, a ne sebi samoj.Ovakvih ludaka i samoubica je puna Srbija.

Mislio sam da ne pišem o ovome, jer je bizarno i odvratno sve ovo, ali me nateraše ovi RIP-ovci koji danas čuh na hiljade, a kako žale Djošu što je umro u cvetu poročke mladosti.

Moram da vam priznam, uvek se obradujem kao za ništa u životu, kada čujem da je neko umro od raka pljuća, ili čega već, a taj puši po 3 ili koliko već pakli cigara.
Posebna radost me obuzme kada mi umre i neko takav najbliži.
Verujte mi i na reč i na ovu ispovest koju vam ispisujem.

Da želim ovu poznanicu što će uskoro da umre u 50 god. koja puši ko nenormalna, da žalim Djošu i razne “Doše” koje piju, jedu nekontrolisdano kao krokodili, puše ko nenormalni, i da onda napišem kako mi je žao što su umrli?
Nije mi ih žao ali nimalo.No mi žao svih nas koji smo živeli ikada pored njih takvih.Je l’ vam ovo jasno.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.