ŠOPSKA SALATA 30 DINARA U SRED CENTRA BEOGRADA

0

Hrana u Srbiji je pakleno, drsko i bezobrazno skupa.To znaju svi oni gradjani Srbije koji žive od prosečne plate, a sa kojom mogu da se hrane čak pola meseca.

Srbija je jedina država na svetu gde vam trabaju dve prosečne plate za jednu potrošačku koru.To od 4 veka pre nove ere nije nigde zabeležen slučaj.

Ali nije svima kod nas ona skupa, eto u skupštini Srbije meni jelovnika i pića su 10 puta jeftiniji no u bilo kojoj kafani, restoranu, pijaci ili super-marketu?

Šta reći kada jedna “Šopska Salata” se u restoranu skupštine Srbije može uzeti za 30 i nešto dinara.A takva ista salata u bilo kom restoranu, kafani, pa i u kućnoj radinosti ne može da nas košta manje od 200 din.

Postavlja se pitanje ovde, od čega osoblje restorana pravi takvu salatu?Od cerovog lišča, od deteline, od sena?

Ako jedna kisela voda u tom restoranu košta 3 dinara, a košta.O čemu se tu radi?Gde nabavlja skupštinski restoran tu kiselu vodu, a da bi mogao da je prodaje, to jest bukvalno poklanja?

Da možda ispod zgrade “Skupštine Srbije se ne nalazi neki izvor kisele vode kao ona “BUKULJA” u Arandjelovcu?Ako to nije slučaj, onda se ozbiljno pitamo?

Ko zaboga finansira, subvencioniše te toliko povlašćene cene hrane i pića u tom skupštinskom restoranu, a koje su 6 puta niže i od samih nabavnih cena?

Dobro, znamo mi i bez vašeg odgovora ko to tamo plaća?No se opet na tu činjenicu pitamo: Zašto to činite i zašto mitite i korumpirate otvoreno svo sakupštinsko osoblje i poslanike tamo?

Verovatno zato, što ih tako držite u vazalski odnos, gde ih tim privilegijama toliko ubijete kritički duh i pravo na sopstveno mišljenje, da se uvek sete tih privilegija kako bi mogli da ih izgube, ako budu insistirali do kraja na pravdi, na jednakosti svih gradjana Srbije.

To je evidentno da se čini iz tih pobuda, i tu ne treba biti nikakav genije i istraživač, to je tako namešteno, da poslanici budu uvek ucenjeni tim privilegijama koje imaju i van skupštinskog restorana, a one u kraljevske i široke.

Kada bi sada ovde u tekstu nabrojali sve privilegije poslanika skupštine Srbije, tekst bi ličio na knjigu RAT I MIR.OPa ih zato nećemo nabrajati i objašnjavati, i ova privilegija u skupštini je doista za videti koliko smo svi mi gradjani isti pred zakonom i pred institucijama?

Ne nismo isti, nikada i nismo bili, niti ćemo, i to smo prihvatili da je tako.Nego nas nemojte više bestijalno lagati preko medija tim odurnim floskulama da smo svi jednaki, i da vam kažemo prestanite da više lažete.Sram vas bilo!A da, vi za sran ne znate , pa je uzalud se na njega ovde i pozivati.

 

 

Vaša email adresa neće biti objavljena.