ŠOK SNIMAK IZ PANČEVA Pomahnitali vozač autobusa prelazi u suprotnu traku da bi IZBEGAO CRVENO (VIDEO)

0 6,207

Na društevnim mrežama osvanuo je šok snimak na kome autobus “Autotransport-Pančeva” (ATP) na raskrsnici u tom gradu obilazi ostrvo i prelazi u drugu traku kako bi izbegao crveno svetlo!

Snimak na kome se vidi opasna situacija osvanuo je na Jutjubu, a potom i na Tviteru, a korisnici ove društvene mreže zgrozili su se zbog nedogovornosti i bahatosti koju je ispoljio vozač ATP-a, pritom ugrozivši brojne živote.

Na snimku se vidi kako autobus “Autotransport-Pančeva” (ATP) čeka na semaforu, dok je ispred njega nekoliko automobila. Potom vozač odlučuje da zaobiđe saobraćajno ostrvo, te autobus usmeri u traku namenjenu vozilima koja nailaze iz suprotnog smera. I to sve na raskrsnici, dok prolaze dva šlepera!

Kako se na samom snimku može videti, ovaj saobraćajni manevar odvio se na raskrsnici ulice Stevana Šupljikca i Novoseljanskog puta, u čijem je nastavku Ulica oslobođenja u Pančevu.

Ipak, kada je snimak nastao, nije poznato.

Blic” je kontaktirao direktora ATP-a, Bojana Bojanića, koji je, nakon što je pogledao snimak, bez ustezanja priznao da vozilo pripada ovoj firmi.

– Preduzećemo mere, odmah u ponedeljak ćemo po rasporedima i snimcima saznati koji vozač je u pitanju. Imamo 15 takvih autobusa, tu je garaža i svaki od njih barem jednom ili dvaput dnevno prođe tuda – rekao je on.

Bojanić je dodao da vozača koji je napravio ovaj prekršaj očekuje suspenzija, jer je u pitanju teška povreda Zakona o bezbednosti saobraćaja, kao i ugrožavanje putnika.

Reagovao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je osudio ovako bahatu vožnju.

– Zaista sam zaprepašćen, nadam se da će saobraćajna policija i sudstvo reagovati pravovremeno i na odgovarajući način – napisao je on na Tviteru.

VIDEO: “IZVINITE, TELEFONIRAM” Putnici zamolili damu “za kormilom” tramvaja da ostavi mobilni, njena reakcija je bila ŠOKANTNAKomentari

komentara

Izvor/Autor Blic.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.