SMART U KOM JE VELJA NEVOLJA DANAS UHAPŠEN OTKRIVA VELIKU TAJNU: Ima veze sa NESTALIM GOKSIJEM koji je KIMIJEV ČOVEK (FOTO)

0

Automobil “smart”, koji je uhapšena grupa Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja planirala da uništi na Rudniku, je ključni dokaz koji srpska policija ima u svojim rukama protiv ove ozloglašene kriminalne grupe, pišu mediji. 

 

Navodno, u tom automobilu Belivuk je svojevremeno saobraćajnom kamerom snimljen u razgovoru sa Goranom Veličkovićem Goksijem, kome se gubi svaki trag od avgusta prošle godine.

Smart navodno krije tajnu i daje odgovore na sva pitanja ovog velikog slučaja. Opetativni podaci pokazuju da su uhapšeni baš zbog toga hteli da ga unište.

Podsećanja radi, u velikoj akciji policije uhapšeno je 17 osoba među kojima su Veljko Belivuk i Marko Miljković. Sumnja se da su oni planirali ubistvo istaknutog člana Pink Pantera Milana Ljepoje.

Inače, Goranu Veličkoviću Goksiju svaki trag gubi u avgustu 2020. godine. On je zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem oformio navijačku grupu “Partizanovci”.

Pre nestanka Veličković se nalazio u Centralnom zatvoru jer je protiv njega vođen istražni postupak, ali je izašao u martu.

On je nestao 3. avgusta, a nestanak je prijavljen 5. avgusta u Policijskoj upravi Beograd.

(Kurir / Mediji)

Foto Kurir, Zorana Jevtić, Mondo/Stefan Stojanović
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.