SLIKANJE SA DEDA MRAZOM: Vesić podelio 1.500 paketića deci zaposlenih u Gradskoj upravi

0

BEOGRAD – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je danas skoro 1.500 paketića deci zaposlenih u Gradskoj Upravi Grada Beograda u Starom dvoru, gde je bio upriličen prigodan dečji program sa predstavom za decu i slikanje sa Deda Mrazom.

 

Vesić je istakao da je Grad Beograd nakon desetak godina prvi put ove godine pripremio paketiće za decu svojih zaposlenih.

 

FOTO: BEOINFO

Zahvaljujući dobroj finansijskoj situaciji Grada imamo mogućnost za ovakve stvari. Veoma sam srećan što deca naših zaposlenih imaju prigodan program za praznike sa predstavom za decu i druženje sa Deda Mrazom i što će na ovakav način dočekati Novu Godinu, rekao je Vesić.

FOTO: BEOINFO

Naveo je da je cilj bio da Stari dvor bude ispunjen decom i da oni budu srećni, jer se oni najviše raduju ovim praznicima, saopštio je Beoinfo.

Govoreći o darivanju i poklonima, Vesić je podsetio da je juče za sve zaposlene u Upravi Grada uplaćena solidarna pomoć, računajući i zaposlene na određeno vreme.

FOTO: BEOINFO

Formalno to se zove solidarna pomoć, ali to je 13. plata i eto na taj način smo se zahvalili našim zaposlenima, jer oni su to zaslužili i zaradili, poručio je zamenik gradonačelnika.

FOTO: BEOINFO

Vesić je najavio da će i u narednoj godini biti čitav niz pogodnosti za zaposlene, kao što je isplata regresa i drugih pogodnosti predviđenih Kolektivnim ugovorom.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Beoinfo
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.